אזורי חלוקה: רחבי הארץ | עלות משלוח בהזמנות עד 500 ש"ח: ללא תרופות - 30 ש"ח | כולל תרופות - 40 ש"ח | מעל ל 500 ש"ח - משלוח חינם

חיפוש
תפריט סגור

אנזימי עיכול TINC טינקטורה טק

אנזימי עיכול פרו 7 מקס בתוספת 10 ביליון חיידקים פרוביוטים מהם אנזימי עיכול ? ואיך הם יכולים לסייע לנו ? האנזימים מתחלקים לשלוש: 1. פרוטאזות מסייעות לפרוק חלבון. 2. עמילאזות מסייעות לפירוק פחמימות ועמילן. 3. וליפאזות מסייעות לפירוק שומן .
60 כמוסות
ברקוד: 7290018365748

169 ₪0.00 ל-0 מ"ל

i h

תיאור מוצר

אנזימים מאפשרים לנו להתקיים אנזימים הם "מקדמים" ביולוגיים לתהליכים ביוכימיים מטבוליים המתרחשים בתאים חיים.
אנזימים מסייעים לפירוק (סילוק ) קשרים כימיים ומייצרים מולקולות . בקצרה ישנם שני סוגי אנזימים: 1.מטבוליים 2. אנזימי עיכול. אנו נתמקד באנזימי עיכול המופרשים במערכת העיכול על מנת  פירוק מזון ואספקת אבות המזון לגוף האדם .
איזה סוגים של  אנזימי עיכול מיוצרים בגוף האדם ?
אנזימי העיכול מופרשים לאורך כל מערכת על מנת  לפרק את המזון לאבות מזון ולפסולת. האנזימים מתחילים את הפירוק עוד בתהליך הלעיסה עוד בפה על-ידי בלוטות הרוק, לאחר מכן הריריות בקיבה ולאחר מכן במעי בנוסף בכבד וכיס המרה. הלבלב מייצר את הכמות הגדולה של אנזימי העיכול.
תוספת של אנזימי עיכול?
רוב התלונות אצל רופא המשפחה מדובר על " כאבי בטן " רובם סובלים מבעיות עיכול סביר להניח שאינם מייצרים אנזימי עיכול בכמות מספקת, לכן ישנה האפשרות לתוספת חיצונית שאנזימי העיכול ייסיעו להקל על תסמינים. חוסר בעיכול מזון תקין הוא הגורם לבעיות עיכול כמו גזים, בטן נפוחה, צרבת ועוד.
למה חשוב להוסיף גם פרוביוטיקה?
האינזימים מקלים על תסמינים שציינו לעיל. אך שהמזון לא מתעכל כראוי, הוא עלול לגרום לפגיעה ברירית הרגישה של המעי( בפלורה של המעי ). לאורך זמן של ירידה בפלורה של המעי ("חיידקים טובים") יכולת לספק את אבות המזון ופירוק המזון מתמעטת לכן רצוי וחשוב להוסיף חיידיקים פרובייוטים לכן התוספת של הפרוביוטיקה מסייעת לעיכול תקין תורם ליצירת סביבה בריאה במעי ועוזר להקל על עצירות או יציאות לא סדירות שמופיעות מדי פעם.
איך עובדים התוספים של אנזימי עיכול?
יש ליטול לרוב ממש לפני הארוחה, האנזימים הללו מסייעים לעיכול של כל סוגי המזון פרוטאזות מפרקות חלבון, עמילאזות מפרקות פחמימות ועמילן וליפאזות מפרקות שומן. שלושת האנזימים הללו מפרקים את רוב אבות המזון הנפוצים. בין האנזימים האחרים לקטאז (מפרק לקטוז ממוצרי חלב),
תוך כמה זמן אוכל להרגיש תוצאות משימוש באנזימי עיכול?
אנשים מסוימים יבחינו בשיפור מיידי בעיכול. אצל אחרים, ההשפעה החיובית עשויה להופיע בהדרגה. באופן כללי, ההשפעה של אנזימי עיכול באה לידי ביטוי מהר יותר בהשוואה להשפעתם של תוספים תזונתיים אחרים. האדם הממוצע יוכל לבצע הארכה עצמית של ההשפעות המועילות לאחר שבועיים של שימוש בלבד, כי אנזימי עיכול מביאים לתוצאות מהירות. רבים יוכלו להפיק תועלת
ניסיון טיפול בתוסף אנזימי עיכול עם פוטנטיות גבוהה במשך 14 יום. פשוט קחו כמוסה אחת או שתיים של תוסף אנזימי עיכול לפני כל ארוחה במשך 14 יום. לעתים קרובות שיפור העיכול באמצעות אנזימי עיכול הוא כל מה שנדרש כדי להיפטר מאי-סבילות למזונות מסוימים.
 
במה עליי להתמקד בקריאת תוויות תוספים?
אם אתם מתבוננים על רשימת המרכיבים של תוסף אנזימים איכותי, לראות לפחות 7 סוגים של אנזימי עיכול, ולפחות 10 זנים של חיידקים פרוביוטים במינון לפחות של 10 מיליארד חיידקים טובים
 
למה חשוב לשלב גרסאות שונות של אנזימים?
המטרה לפירוק כל סוגי המזון :חלבונים, שומנים, פחמימות  סוכרים ולקטוז, תוספי אנזימים רבים עלולים שלא להיות יעילים לכל אורך מערכת העיכול.
חברת TINC  משתמשת בתערובת של 7 אינזימים שונים ו 10 סוגים שונים של חיידקים פרוביוטים כולל שימוש בתערובת אנזימים שנבחרו בקפידה.
 
האם תוספים עם אנזימי עיכול מונעים מהגוף לייצר אנזימים בעצמו?
לא, הגוף ימשיך לייצר את האנזימים הנדרשים לעיכול מזון לפי מיטב יכולתו. תוספת של אנזימי עיכול פשוט מקלה על תהליך העיכול.
 
מה המינון המתאים של אנזימי עיכול?

  1. יש ליטול את כמוסות האנזימים ממש בתחילת הארוחה.
  2. לפני כל ארוחה במהלך היום
  3. למתקשים בבליעה  מומלץ לפתוח את הכמוסה ולפזר על האוכל (פושר)
  4. מינון ע"פ הרופא המטפל ואו ע"פ ההמלצה על האריזה

 
מרכיבים:
תערובת פרו 7 מקס אנזימי עיכול
עמילאז : הם האנזימים המפרקים את העמילן למולקולות גלוקוז. נמצאים בעיקר בלבלב ובבלוטות הרוק. לעמילאז תפקיד עיקרי בעיכול סוכרים, בעיקר עמילן. אנזים זה הוא חלק מאנזימי מערכת העיכול המסייעים בעיבוד המזון כדי שיוכל להיספג דרך מערכת העיכול לדם. ניתן לבדוק את רמת האנזים בדם או בשתן.
פרוטאז: הוא מושג בביוכימיה המתייחס לקבוצה של אנזימים (הנקראים גם "אנזימים פרוטאוליטים", "פרוטאזות", או "פרוטאינאזות") שתפקידם הוא לפרק חלבונים לאבני הבניין הבסיסיות שלהם, חומצות אמינו, באמצעות הידרוליזה של הקשרים הפפטידים בחלבון.
ליפאז: הוא אנזים אשר מזרז הידרוליזה (פירוק) של שמנים ושומנים (ליפידים). הליפאז הוא חלק מקבוצת אנזימים שנקראת אסטרזות - אנזימים המפרקים אסטרים. בבני אדם, הלבלב משחרר ליפאז אל תוך המעי הדק, האחראי לפירוק השומנים שבמזון וספיגתם בגוף. הלבלב משחרר אנזימים נוספים אל המעי הדק ובהם עמילאז ופרוטאז. כמויות קטנות של האנזים מופיעות גם ברוק.חוסר בהפרשת האנזים עלול לגרום להפרשת השומן בצואה, ריבוי שלשולים שומניים, עד לכדי תופעה המכונה סטיאטוריאה, תוך פגיעה ברירית המעיים.
ברומלין: הינו אנזים המופק בתהליך ייחודי מאננס טרי ומהוה תכשיר חשוב וחיוני למערכת העיכול. הברומלין מסייע לעיכול בכלל, לעיכול חלבונים בפרט. הברומלין משתתף בפעילות של פריון ומשקעים טרשתיים ומונע היווצרות של קרישי דם. הברומלין הינו נוגד דלקת, מסלק פעילות דלקתית ומסייע לטיפול בדלקת.
לקטאז: (בקיצור LCT) הוא אנזים ממשפחת β-גלקטוזידאז המופרש על ידי בלוטות באזור המכונה "ברש בורדר" במעי הדק בתגובה לשתיית חלב המכיל את סוכר החלב - לקטוז. תפקידו של הלקטאז הוא לפרק לקטוז לשני חד-הסוכרים המרכיבים אותו, גלוקוז וגלקטוז. יונקים מייצרים את הלקטאז בינקות כדי להזין עצמם באמצעות יניקה וממשיכים לייצר את האנזים כל עוד הם ממשיכים לשתות חלב. בני אדם רבים, מיעוט באוכלוסיות ממוצא אירופאי, ואוכלוסיות שלמות ממוצאים אחרים, חדלים בשלב מוקדם בחייהם להיזון ממוצרי חלב, הלקטאז מפסיק להיווצר בגופם, סוכר החלב, הלקטוז ממשיך כמות שהוא בלתי מפורק אל המעי הגס, שם הוא מתפרק בדרך של התססה בעזרת חיידקים בעיקר מסוג של אי קולי (Escherichia coli) המצויים שם. תופעות הלוואי של פירוק זה הן גזים (בעיקר מתאן ופחמן דו-חמצני). מחסור קיצוני בלקטאז עשוי להוביל לכאבי בטן ולשלשול.
אינוורטאז : הוא אנזים המזרז את ההידרוליזה של סוכרוז לגלוקוז ולפרוקטוז. הסוכרוז מורכב מגלוקוז ופרוקטוז ומצוי במרבית הצמחים. תפקיד האנזים בגוף הוא להפוך את הסוכרוז ל⁻D⁻Glucose ול⁻D⁻Fructose הנספגים בקלות במערכת הדם.
פקטינאז: הוא אנזים המפרק פקטין , רב-סוכר שנמצא בתא צמח קירות. המכונה בדרך כלל אנזימים פקטיים, הם כוללים פקטוליאז , פקטוזים ו- פוליגלקטורונאז , אחד הפקטינאזות המסחריות הנחקרות והנפוצות ביותר. זה שימושי מכיוון שפקטין הוא המטריצה דמוית הג'לי המסייעת למלט תאי צמח ביחד ובהם מוטבעים רכיבי דופן תא אחרים, כמו סיבי תאית. לכן, אנזימים של פקטינאז משמשים בדרך כלל בתהליכים הכוללים השפלה של חומרים צמחיים, כגון האצת מיצוי של מיץ פירות מ- פירות
 
תערובת פרוביוטית 10 זנים 10 מיליארד .
מיוצרת בשיטה פטנטית  "מיקרוקפסולציה" ( encapsulation ) אשר מסייעת לחיידקים הפרוביוטים  לשרוד את מצי הקיבה ובכך מאפשרת לספיגה אופיטמאלית במעי.
ל. פלאנטרוס: מספק יתרונות לחולי IBS, בעיקר עקב סיוע ביציאות והקלה על כאבי בטן, מה שמשפר משמעותית את איכות החיים של חולי IBS. בנוסף, צריכת L. plantarum  מונעת שלשולים הקשורים ל-C. difficile בקרב חולים המקבלים טיפול אנטיביוטי.
ל.אסידופילוס: נמצא בחלק ממוצרי חלב, כגון יוגורט, והוא מתווסף מסחרית למזונות רבים. אנשים נוטלים בדרך כלל אסידופילוס כדי לטפל בסוג של דלקת נרתיקית (ואגינוזיס חיידקית) והפרעות עיכול, כמו גם כדי לקדם את הצמיחה של חיידקים טובים.
ל. קסאי:  אנשים משתמשים ב-L. casei עבור שלשולים וזיהומים בדרכי העיכול. הוא משמש גם לאקזמה, עצירות, , אך אין הוכחות מדעיות טובות שתומכות ברבים מהשימושים הללו.
ל. לאקטיס: עבור בני אדם, השימוש החשוב ביותר של Lactococcus lactis הוא בחיזוק המערכת החיסונית. L. lactis הוכח כיעיל במיוחד במתן אנטיגנים המעוררים חסינות רירית לפתוגנים של דרכי העיכול.
ל. ראמנוסוס: הוא סוג של חיידקים ידידותיים הנמצאים באופן טבעי במעיים שלך. היתרונות הבריאותיים שלו כוללים הקלה על תסמיני IBS, טיפול בשלשולים, חיזוק בריאות המעיים שלך והגנה מפני עששת. L. rhamnosus זמין כתוסף פרוביוטי ונמצא בחלק ממוצרי חלב.
ל. סאליווריוס: מסייע  במגוון מחלות כרוניות, כולל אסטמה, , אטופיק דרמטיטיס והליטוזיס, ובמידה מוגבלת בהרבה, למניעה או טיפול בזיהומים.
ב. בראווה: כמו פרוביוטיקה רבות, B. breve מועיל בהפחתת עצירות ושלשולים, במיוחד בילדים. זה עוזר להקל על כאבי בטן ולהגביר את תדירות הצואה בילדים עם עצירות תפקודית.
ב.ביפידום: עשוי לשפר חסינות. חוקרים במחקר אחד ציינו כי לזנים שונים של חיידקים אלו יש את היכולת להשפיע על מערכת החיסון. חלקם יכולים להגביר את החסינות על ידי גיוס תאי דם לבנים כדי להדוף זיהום. אחרים יכולים להפחית דלקת על ידי גיוס פחות תאי דם לבנים.
ב. לונגום: הוא סוג של חיידקים פרוביוטיים ("טובים") שחי במעיים. הוא מייצר חומצה לקטית ואצטית במעיים. חיידקים "טובים" כגון B. longum יכולים לעזור בפירוק מזון, לספוג חומרים מזינים ולהילחם באורגניזמים "רעים" שעלולים לגרום למחלות
ל. בולגריקוס : שימשו כפרוביוטיקה כדי לסייע בעיכול, למניעת שלשולים ולהקלה על תסמינים של תסמונת המעי הרגיז. Lactobacillus acidophilus ו-bulgaricus עשויים לעבוד על ידי סיוע לגוף לשמור על עקביות תקינה של חיידקים בקיבה ובמעיים.
 
תכולה : 60 כמוסות צמחיות
כשרות : בד"ץ חותם סופר
 
 

0.0 0
ממוצע דירוגים:
הוספת חוות דעת סגור
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב חוות דעת
*
*
  • גרוע
  • מעולה
*
*
*
שירות לקוחות